Webbutveckling

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Webbutveckling

Webbutveckling är ett gigantiskt ämne som vi valt att dela upp i lite mindre beståndsdelar för att du lättare ska kunna hitta vad just du är intresserad av.

 

Programmering

  • Programmering – För att bygga en hemsida så behöver kunna kommunicera med webbläsaren. Det gör man med olika språk, man använder HTML för att märka upp var saker ska placeras. Sen måste man använda CSS för att berätta för webbläsaren hur saker ska se ut och sist men inte minst så använder man Javascript för att få funktionalitet på sidan.

Bildoptimering

  • Bildoptimering – En viktig del i webbutveckling är bildoptimering. Att optimera bilder till rätt format och vikt är viktigt för din hemsida samt vid publiceringar på sociala medier. Att ha bilder som inte är optimerade försämrar sökmotoroptimering och laddtider.

Copywriting

  • Copywriting – En väl formulerad text kan vara avgörande för hur bra vi lyckas nå ut till människor. Därför är copywriting en väldigt viktigt del i webbutvecklingen.

Säkerhet

  • Säkerhet – Säkerheten på din webbplats är väldigt viktigt. Hackare riktar i regel in sig på dåligt skyddade hemsidor och med några enkla knep så kan du få ett grundläggande skydd. Vi ger här tips och idéer hur du kan förbättra säkerheten på din webbplats.

Sökmotoroptimering

  • Sökmotoroptimering – Eller SEO är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

UI/UX Design

  • UI/UX Design – UI står för User Interface och avser det grafiska som du ser när du använder en hemsida. UX är User Experience och det är vad du upplever. Här samlar vi lite tips och trix för att hjälpa dig att få dina användare att få en bättre upplevelse av din hemsida.
UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80