Vårt nya kontor på Klostergatan 15

Skrivet av lottie

Publicerat 2 november, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Välkomna till vårt nya kontor på Klostergatan 15

I fredags gick flyttlasset från MyOffice och nu har vi invigt vårt nya kontor på Klostergatan 15. Det känns härligt med ett nyrenoverat kontor mitt inne i stan och vi ser fram emot att bjuda över våra kunder på en kopp kaffe. Här kommer lite information om kontoret.

Här hittar ni oss

Vår nya adress är Klostergatan 15 som ligger precis vid Järntorget i Örebro. Kontoret ligger i Thoren Business Schools gamla byggnad som nu är omgjort till ett kontorshotell som ägs av Behrn Fastigheter. Vårt kontor är en del av kontorshotellet och där har vi ett eget kontorsrum och konferensrum, med utsikt över slottet. Lokalerna är helt nyrenoverade och med nya möbler.

Följ med oss genom flytten

Kontor Digitalpartner Klostergatan 15
Så här ser kontoret ut när det är färdigt!

Kuriosa

Fastigheten som vårt kontor ligger i uppfördes 1899. Fasaden man ser idag är dock inte originalet, den byggdes om till nuvarande utseende 1952. Örebro Kurirens redaktion låg här under stora delar av 1900-talet och byggnaden är fortfarande en symbol för den mycket starka arbetarrörelsen som fanns i Örebro under många år.

Vill du förbättra din digitala närvaro? Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner så berättar vi vad vi kan göra för dig och ditt företag. Hör av dig till oss redan idag!

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.