Tack Digitlive

Skrivet av Morgan Green Svensson

Webbutvecklare

Publicerat 6 mars, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Tack Digitlive för förtroendet och den fina gåvan

Vi på Digitalpartner är tacksamma för förtroendet som Digitlive har givit oss och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi producerat till det här spännande eventet.

Digitlive – Live it or Leave it är ett event som går av stapeln den 10 september 2020 på Conventum Arena. Det är ett evenemang som vill avdramatisera digitaliseringen och visa på framtidens möjligheter.

De har lyckats samla ihop ett fantastiskt startfält av föreläsare eller inspiratörer som dom kallar dom. Det är verkligen en fantastisk skara föreläsare som kommer till Örebro i september så se till att boka din biljett till evenemanget.

Vi vill också passa på att tacka för den fina gåvan som vi fått.

Än en gång tack Digitlive för förtroendet och gåvan.

Och se nu till att boka din biljett till Digitlive – Live it or Leave it readan idag

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.