Välkommen Stina – vår nya praktikant

Stina Johansson praktiserar på Digitalpartner

Skrivet av stina

Publicerat 8 maj, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Stina Johansson, läser sin fjärde termin på medier, kommunikation och PR-programmet på Örebro universitet och har under maj månad sin praktik hos oss på Digitalpartner.

”Efter att ha pluggat i två år ser jag verkligen fram emot att äntligen få testa på att arbeta med digital marknadsföring på riktigt. Jag är jättetaggad och är säker på att detta kommer bli superkul och dessutom en väldigt bra erfarenhet som kommer ge mig massa ny kunskap.”

Några frågor & svar med Stina

KAN DU BESKRIVA DIG SJÄLV?

Jag heter Stina Johansson och är en 22-årig tjej som för nästan 2 år sedan flyttade till Örebro för att plugga. Jag är uppvuxen i ett litet samhälle utanför Linköping där jag bott tillsammans med min familj sedan jag föddes. På fritiden gillar jag att träna och då blir det oftast på gym eller en långa promenader i spåret. 

Jag är en tjej som älskar att hitta på nya saker och att resa. Jag har tidigare pluggat i USA en termin, vilket jag nu efteråt ser som en väldigt bra erfarenhet. Jag lärde mig inte bara väldigt mycket kunskapsmässigt, utan blev även mer säker i mig själv och vad jag vill göra senare i livet. 

Detta har resulterat i att jag börjat plugga medier, kommunikation och PR på Örebro universitet. Det är en 3-årig utbildning och till sommaren 2021 har jag en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap. 

VAD ÄR DIN FAVORITRÄTT?

Jag älskar sushi! Är alltid sugen på sushi. Annars gillar jag skaldjur väldigt mycket. Så kanske en skaldjurspasta? 

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

  • Bygga relationer.
  • Lära sig att nå ut till kunder på bästa sätt.
  • Vara kreativ och skapa innehåll.

VILKEN ÄR FAVORIT KURSEN INOM DIN UTBILDNING?

Förra året hade vi en kurs inom ledarskap som jag tycker var väldigt intressant och givande. Jag fick bland annat lära mig hur man på bästa sätt når ut till människor och skapar förtroende. 

VAD SER DU FRAM EMOT UNDER DIN PRAKTIKPERIOD?

Jag ser fram emot att lära mig en massa inom digital marknadsföring. Att få arbeta med sociala medier och google annonsering. Dessutom få lära mig ännu mer om hur man arbetar med sökmotoroptimering och få företag att växa.

5 snabba

Kaffe eller te? Kaffe. Dricker numera lite för många koppar per dag…
Hund eller katt? Hund. ÄLSKAR hundar!
Vanilj eller choklad? Choklad, riktig favorit!
Stökigt eller städat? Städat
Facebook eller Instagram? Instagram

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.