ICA Supermarket Näsbyhallen

ICA Supermarket Näsbyhallen

Skrivet av lottie

Publicerat 14 oktober, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

ICA Supermarket Näsbyhallen

Under hösten har vi skapat en hemsida åt ICA Supermarket Näsbyhallen. Vi har också designat ett orderhanteringssystem som används för att behandla beställningarna som butiken får in.

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med ICA Supermarket Näsbyhallen. Kolla gärna in hemsidan som vi designat på icanasbyhallen.se.

Orderhanteringssystem

En av de största delarna av uppdraget har gått ut på att skapa ett orderhanteringssystem. I nuläget är orderhanteringssystemet endast tillgängligt för de anställda och används för att hantera beställningar som kommer in från kunder. Systemet är dock skapat för att kunna hanteras av kunder som vid behov vill göra beställningar på hemsidan. Det används dock inte i nuläget.

Design

Hemsidan har vi skapat från grunden och den är byggd i WordPress. Vi har lagt in en dropdown meny som har som främsta syfte att visa upp butikens catering meny, som också syns på startsidan. Knappen ”ring och beställ” i menyn går direkt till samtalsfunktionen både på mobil och dator.

På produktsidorna finns tydliga listor med butikens meny som visar innehållsförteckning, pris samt bilder på produkterna.

Nu har ni fått en bild av vad vi gjort under den här uppdraget. Läs mer om andra uppdrag här.

VI PÅ DIGITALPARTNER HJÄLPER DIG MED HEMSIDOR, SÖKMOTOROPTIMERING OCH MYCKET MER

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom google och facebook annonseringE-handelgoogle mybusiness och mycket mer.

Se fler av våra kunder…

Kategorier

Autogrind

Autogrind

Autogrind Autogrind är en e-handel som säljer automatiska säkerhetsprodukter till fastigheter som är anpassade för...

läs mer
Kunskapens Generation

Kunskapens Generation

Kunskapens Generation Kunskapens Generation beskriver sig själva som en svensk förening som strävar efter kreativitet,...

läs mer
ELC AB

ELC AB

ELC AB ELC AB beskriver sig själva som ett fullserviceföretag, etablerat 2006 i Sverige. Företaget erbjuder ett...

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80