Morgan är nu anställd på Digitalpartner

Morgan anställd på Digitalpartner

Skrivet av stina

Publicerat 12 maj, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Vi kan med glädje meddela att Morgan numera är anställd på Digitalpartner! 

Till sommaren tar Morgan examen som Frontend-utvecklare och han kommer efter sommaren börja arbeta på heltid hos Digitalpartner. Morgan började sin praktik här i oktober och efter ett väldigt bra arbete tillsammans har han nu påbörjat sin anställning hos oss. Vilken succé!

Grattis till anställningen säger vi till Morgan! Och självklart grattis till oss som får möjligheten att fortsätta arbeta med honom framöver!

Vill ni veta mer vem Morgan är? Läs vårt tidigare blogginlägg här. Där svarar han på flera frågor om sig själv och vad han gillar mest med att jobba inom webbutveckling.

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.