Milstolpe uppnådd i januari

Google ads januari sociala medier

Skrivet av Viktor Hörman

Publicerat 31 januari, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Genom Google Ads har vi hjälpt våra kunder att nå nya höjder under januari månad!

Under januari månad har vi hjälpt våra kunder till minst 100 000kr i nya uppdrag eller försäljningar bara genom Google Annonsering. Det här är en milstolpe vi haft och nu är den uppnådd!

Vad betyder de olika mätvärdena?

  • Konverteringsvärde: Står för hur mycket konverteringarna under månaden har varit värda i kronor. En konvertering kan vara allt från att ett kontaktformulär fyllts i på hemsidan till ett faktiskt köp i en e-handel.
  • Exponeringar: Det är hur många gånger dina annonser visats för någon som sökt efter det du annonserar för. En person kan ha sett dina annonser flera gånger innan den valt att klicka in till hemsidan eller e-handeln.
  • Genomsnittligt CPC: Det är den genomsnittliga kostnaden per klick till hemsidan eller e-handeln.
  • Kostnad: Det är vad annonseringen har kostat för våra kunder under månaden. Det har alltså gett ett ROI (return of investment) på 4 gånger pengarna. Så för varje satsad krona har kunderna fått tillbaka minst 4 kronor!

248 000 visningar av våra kunders annonser

Det fina med att annonsera på Google är att annonserna bara visas för de som är intresserad av det ni erbjuder. Det ger en hög relevans och ni når ut till er målgrupp när de är långt fram i köpprocessen. Tänk er själva att ni driver en lunchrestaurang i centrala Örebro och ni inte syns på sökningen ”lunch i centrala Örebro”. Ja då går ni miste om dessa lunchgäster då de hamnar hos er konkurrent istället. Det vill vi hjälpa er att undvika, så era potentiella kunder hamnar hos er istället!

Hur ser era målsättningar & visioner ut?

Vi har som vision att hjälpa våra kunder till ökad omsättning och bättre lönsamhet. Vårt mål för februari månad är att hjälpa våra kunder till 150 000kr i nya affärer bara genom Google Ads!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

Du kanske också gillar…

18 viktiga begrepp inom sociala medier

18 viktiga begrepp inom sociala medier

Kan begreppen inom sociala medier förvirra dig? Då är det här blogginlägget för dig. Vi har här samlat 20 begrepp som är bra att ha koll på inom sociala medier. Häng med så går vi igenom vad dem betyder!

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2021

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.