Lär känna Elina Andersson Från EC utbildning i Örebro

elina - praktik-digitalpartner

Skrivet av elina

Publicerat 5 maj, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

5 snabba frågor med Elina Andersson

Här nedan får du lära känna Elina Andersson som studerar webbutvecklare .NET på EC utbildning i Örebro.

1. KAN DU BESKRIVA DIG SJÄLV?

Jag heter Elina Andersson och är 28 år. Jag är uppvuxen i Rönneshytta, där jag bor för närvarande. Jag är utbildad i grunden till industriarbetare, har jobbat på lager från och till efter studenten. Men har varvat det med att jobba i en affär, för att få lite omväxling.

Fick upp ögonen för programmering då jag har en vän som jobbar med det. Tyckte det lät väldigt spännande och började kolla på utbildningar. Jag läste till programmering 1, vilket gjorde att jag kom in på EC utbildning i Örebro. Nu läser jag till webbutvecklare inom .NET.

Mina största intressen är att vara ute i naturen och med husdjuren djur. När det är höst hittar ni mig alltid ute på svampjakt. Några andra intressen jag har är personlighetsutveckling, baka, fota, resa, umgås med familj och vänner.

2. VILKEN ÄR DIN FAVORITRÄTT?

Jag är ingen stor matfantast, men tycker grillat är gott och hemmagjord vegetarisk lasagne. Där emot älskar jag fika av olika slag, speciellt hemma gjord fika.

3. VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA INOM WEBBUTVECKLING?

Det bästa är att man måste tänka och utvecklas. Måste försöka komma på lösningar till olika problem som uppstår.

4. VILKEN ÄR FAVORITKURSEN PÅ DIN UTBILDNING webbutvecklare inom .Net?

De kurser jag tycker har varit roligaste är alla som har haft något med frontend att göra. Tänker att backend blir roligare när man har mer kunskaper om det. Vi läser både frontend och backend när man läser till webbutvecklare .NET i Örebro på EC utbildning.

5. VAD HAR DU FÅTT GÖRA HOS DIGITALPARTNER PÅ DIN FÖRSTA PRAKTIKPERIOD?

Har varit här nu i 3 veckor av mina 7 veckor på Digitalpartner, med under de veckorna har jag lära mig om WordPress, bygga olika mallar och snart klar med en 40 timmars kurs i digital marknadsföring.

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.