Hemsidor Örebro

Hemsidor Örebro

Digitalpartner bygger din hemsida

Vi anpassar din hemsida efter dina behov och önskemål

Här är några av de kunder vi på Digitalpartner hjälpt med att bygga Hemsidor i Örebro

Varför behöver jag en hemsida?

Det är viktigare än nånsin att finnas tillgänglig för kunderna på internet. Syns du inte där så finns du inte. Många kunder gör en sökning på internet innan de besöker ett företag t ex för att ta reda på adress, öppettider osv.

 

Räcker det inte med en företagssida på Facebook?

Visst kan det räcka men med en egen hemsida har du själv all kontroll av allt innehåll. Med de olika sociala medierna så vet man inte hur de i framtiden kommer att använda all din information. 

Hur bygger digitalpartner hemsidor?

Vi på Digitalpartner använder oss av WordPress och sidbyggaren Divi.

Divi är ett verktyg som gör det enkelt för våra kunder att själva lägga upp nytt innehåll och hålla sin sida uppdaterad. Men vi på Digitalpartner har tilläggstjänster där vi självklart kan hjälpa er med det också om så önskas.

Varför ska jag anlita digitalpartner?

Vi på digitalpartner kan ge ditt företag en helhetslösning med både byggandet av en hemsida och marknadsföra ditt företag på nätet.

Läs mer om våra tjänster här.

 

Partnerprocessen

Vi på Digitalpartner arbetar efter en egen projektmetod som vi kallar Partnerprocessen, där du som partner är delaktig hela vägen.

U

Steg 1 - Kontakt

Vid första kontakten med dig som partner går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Steg 2 - Analys

Vi gör en nulägesanalys av informationen vi fått av dig och gör en egen bedömning av läget utifrån din och dina konkurrenters verksamheter.

Vi tar därefter fram ett förslag baserat på din verksamhet och vår nulägesanalys. 

h

Steg 3 - Presentation

Vi presenterar och går igenom vårt förslag med dig. Här bestämmer vi vad som ska göras. Beroende på hur projektet ser ut så kan vi i det här läget behöva material från dig såsom bilder och texter om det t ex är en hemsida som vi ska producera.

Steg 4 - Produktion

Nu är det dags att börja det riktiga arbetet med projektet. Här producerar vi det som vi kommit överens med dig om. Under processen så har vi löpande avstämmningar så att du kan vara med och påverka projektet hela vägen.

Steg 5 - Leverans

Nu är projektet färdigt och vi är redo att lämna över till dig.

Om uppdraget varit att bygga en hemsida så hjälper vi självklart dig med en utbildning eller skickar med lathundar för att du själv ska kunna uppdatera din sida i framtiden.

w

Steg 6 - Uppföljning

Vi på Digitalpartner vill vara säkra på att du är nöjd och att allt fungerar som det ska. Så efter leverans så följer vi upp varje projekt med ett samtal där vi går igenom hur projektet gått och om det är någonting ytterligare vi kan göra för dig. 

DIGITALPARTNERS TJÄNSTER

Läs mer om andra tjänster som vi erbjuder

Hemsidor

E-handel

Webbhotell

U

Sökmotoroptimering (SEO)

Google Annonsering

Facebook & Instagram Ads

Övriga tjänster

Skapa en ny hemsida tillsammans med Digitalpartner

Hör av dig för en offert eller mer information om vad vi kan göra för just dig och ditt företag