Gott Nytt År

gott nytt år önskar digitalpartner

Skrivet av Digitalpartner

Publicerat 31 december, 2019

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Vi på Digitalpartner önskar er ett gott nytt år!

Vi vill passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och personal för ett gott samarbete under året som gått. Dessutom välkomnar vi 2020 med öppna armar och vi ser fram emot det nya året!

Året som varit

Vi har under det här året tagit Digitalpartner från idé till en proffsig verksamhet. Vi har gjort ett bra jobb åt kunder inom allt från e-handel, sociala medier, hemsidor och Google annonsering. Vi har dessutom under året tagit fram en ny grafisk profil och byggt om hela vår digitala närvaro efter den!

Året som kommer

Vi har mycket spännande saker på gång, men framförallt ser vi fram emot att fortsätta göra ett bra jobb åt våra befintliga och nya kunder!

Kontakta oss på Digitalpartner

Hör gärna av er till oss så kan vi kostnadsfritt ta en titt på just ert företags digitala hälsa. För om man vill lyckas med sin digitala närvaro gäller det att ha ett koncept med röd tråd genom alla sina digitala kanaler!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

Du kanske också gillar…

Social Selling

Social Selling

Social Selling har blivit ett allt vanligare begrepp inom försäljning. Det handlar om att hitta och skapa relationer med nya kunder online via sociala medier. Vi tittar närmare på begreppet.

läs mer
UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.