Google Ads Örebro

Google Ads Örebro

Google annonsering

Vi på Digitalpartner är en lokal aktör som är experter på sökmotorannonsering och vi vill hjälpa dig att annonsera på google

Varför ska jag annonsera på google?

Fördelen med att annonsera på google är att  din annons visas när någon söker efter just din produkt eller tjänst.

När en person ska köpa en vara eller boka en tjänst så gör 9 av 10 personer en sökning på google. Finns du då med i annonserna som visas så ökar chansen till köp markant.

Hur kan jag anpassa min annons?

Det går att t ex att anpassa annonseringen så att annonsen bara visas för potentiella kunder som befinner sig inom en viss radie från din butik. Du kan också begränsa annonsen så att den bara visas en viss tid på dygnet, exempelvis när du har öppet.

Vad kostar annonseringen?

Tack vare att google använder Pay Per Click (PPC) så betalar ni endast för annonsen om kunden klickar på den, det betyder att ert företag syns för 1000-tals personer utan att ni behöver betala för det!

Varför ska jag anlita digitalpartner för min google annonsering?

Vi på Digitalpartner är specialister på sökmotorannonsering och vi hjälper dig att sätta upp allt som behövs. Vi fixar konton, annonser och du tar hand om alla nya kunder.

 Du kan läsa mer om vad google annonsering är och hur det fungerar här!

Partnerprocessen

Vi på Digitalpartner arbetar efter en egen projektmetod som vi kallar Partnerprocessen, där du som partner är delaktig hela vägen.

U

Steg 1 - Kontakt

Vid första kontakten med dig som partner går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Steg 2 - Analys

Vi gör en nulägesanalys av informationen vi fått av dig och gör en egen bedömning av läget utifrån din och dina konkurrenters verksamheter.

Vi tar därefter fram ett förslag baserat på din verksamhet och vår nulägesanalys. 

h

Steg 3 - Presentation

Vi presenterar och går igenom vårt förslag med dig. Här bestämmer vi vad som ska göras. Beroende på hur projektet ser ut så kan vi i det här läget behöva material från dig såsom bilder och texter om det t ex är en hemsida som vi ska producera.

Steg 4 - Produktion

Nu är det dags att börja det riktiga arbetet med projektet. Här producerar vi det som vi kommit överens med dig om. Under processen så har vi löpande avstämmningar så att du kan vara med och påverka projektet hela vägen.

Steg 5 - Leverans

Nu är projektet färdigt och vi är redo att lämna över till dig.

Om uppdraget varit att bygga en hemsida så hjälper vi självklart dig med en utbildning eller skickar med lathundar för att du själv ska kunna uppdatera din sida i framtiden.

w

Steg 6 - Uppföljning

Vi på Digitalpartner vill vara säkra på att du är nöjd och att allt fungerar som det ska. Så efter leverans så följer vi upp varje projekt med ett samtal där vi går igenom hur projektet gått och om det är någonting ytterligare vi kan göra för dig. 

DIGITALPARTNERS TJÄNSTER

Läs mer om andra tjänster som vi erbjuder

Hemsidor

E-handel

Webbhotell

U

Sökmotoroptimering (SEO)

Google Annonsering

Facebook & Instagram Ads

Övriga tjänster

Börja annonsera på google tillsammans med Digitalpartner

Hör av dig för en offert eller mer information om vad vi kan göra för just dig och ditt företag