Full fart på kontoret

viktor digitalpartner full fart efter semestern

Skrivet av Digitalpartner

Publicerat 11 augusti, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Full fart på kontoret efter sommaren

Semestern är slut och vi är återigen tillbaka på kontoret. Vi ser fram emot hösten och ser stora möjligheter för framtiden. Vi på Digitalpartner har mycket på gång som vanligt och det kommer ni kunna läsa om här på bloggen. Vi tar tillfället i akt och ställer lite frågor till vår VD Viktor.

Hur har sommaren varit?

Förutom lite jobb så har jag på fritiden haft fullt upp med att flytta till en ny lägenhet. Så sommaren har mestadels spenderats i och runt Örebro med många grillkvällar med familj och vänner.

Hur trivs du i nya lägenheten då?

Det känns toppen att flytta till en större fräschare lägenhet och nu börjar jag komma i ordning med möbler och allt vad en flytt för med sig.

Vad är på gång i företaget?

Under hösten har vi bland annat en flytt till nya lokaler att se fram emot. Vi kommer också ta in en praktikant som heter Lottie, hon går på sälj & marknadshögskolan i Göteborg och vi ser fram emot att få ta emot henne lite senare i höst. Vi har också flera spännande projekt på gång. Så det kommer bli en kanonhöst för Digitalpartner.

Nu efter sommaren så har också Morgan börjat full tid hos oss, vi passar på att ställa ett par frågor till honom med?

Hur har din sommar varit?

Den har varit bra, jag har jobbat en del på mitt förra jobb som lagerarbetare. Men jag har också haft en del ledigt. Vi besökte Kalmar, Öland, Nyköping och Norrköping på vår semester. Så det blev mycket bilande men också massor av sol och bad så nu är jag laddad för en kul höst.

Hur känns det att börja jobba hos oss på ”riktigt”?

Fantastiskt kul! Jag är laddad att ta tag i alla spännande projekt vi har på gång. Har längtat efter att få börja jobba.

Tack för att du läst och välkommen in till oss på Digitalpartner.

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.