Facebook Örebro

Facebook & Instagram Örebro

Annonsering & Uppsättning

Vi är en lokal aktör och vi är experter på annonsering på sociala medier. Vi hjälper dig att sätta upp konton och annonsera på Facebook & Instagram

Varför ska mitt företag finnas på sociala medier?

En stor fördel är att du syns och kunderna hittar dig lättare. Du kan lägga upp viktig information som kontaktuppgifter, öppettider och adress. Du kommer närmare kunderna och du kan använda sociala medier som en sorts kundtjänst.

 

Varför ska jag annonsera på sociala medier?

De sociala medierna såsom facebook och instagram har som du kanske känner till samlat in otroligt mycket information om användarna. Det gör att din annonsering kan riktas effektivt just mot din specifika kundgrupp. Du får också svar på om din annonsering fungerar i realtid och kan finjustera den som det passar.

Vilka andra fördelar finns det med Sociala Medier?

Sociala medier är det perfekta stället att bygga ditt varumärke. Du kan visa upp ditt företag i grupper, delta i diskussioner, lägga upp blogginlägg, bilder och videor. En annan stor fördel är att du kan lägga din kundtjänst på ex facebook. Det kan underlätta otroligt mycket för ditt företag då du slipper använda dig av tidskrävande telefonsupport.

 

Varför ska jag anlita Digitalpartner?

Vi har stor kunskap och erfarenhet av sociala medier och annonsering där. Vårt mål är alltid på att överträffa kundens förväntningar och få kundens varumärke att växa.

Du kan läsa mer om våra tjänster här.

Partnerprocessen

Vi på Digitalpartner arbetar efter en egen projektmetod som vi kallar Partnerprocessen, där du som partner är delaktig hela vägen.

U

Steg 1 - Kontakt

Vid första kontakten med dig som partner går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Steg 2 - Analys

Vi gör en nulägesanalys av informationen vi fått av dig och gör en egen bedömning av läget utifrån din och dina konkurrenters verksamheter.

Vi tar därefter fram ett förslag baserat på din verksamhet och vår nulägesanalys. 

h

Steg 3 - Presentation

Vi presenterar och går igenom vårt förslag med dig. Här bestämmer vi vad som ska göras. Beroende på hur projektet ser ut så kan vi i det här läget behöva material från dig såsom bilder och texter om det t ex är en hemsida som vi ska producera.

Steg 4 - Produktion

Nu är det dags att börja det riktiga arbetet med projektet. Här producerar vi det som vi kommit överens med dig om. Under processen så har vi löpande avstämmningar så att du kan vara med och påverka projektet hela vägen.

Steg 5 - Leverans

Nu är projektet färdigt och vi är redo att lämna över till dig.

Om uppdraget varit att bygga en hemsida så hjälper vi självklart dig med en utbildning eller skickar med lathundar för att du själv ska kunna uppdatera din sida i framtiden.

w

Steg 6 - Uppföljning

Vi på Digitalpartner vill vara säkra på att du är nöjd och att allt fungerar som det ska. Så efter leverans så följer vi upp varje projekt med ett samtal där vi går igenom hur projektet gått och om det är någonting ytterligare vi kan göra för dig. 

DIGITALPARTNERS TJÄNSTER

Läs mer om andra tjänster som vi erbjuder

Hemsidor

E-handel

Webbhotell

U

Sökmotoroptimering (SEO)

Google Annonsering

Facebook & Instagram Ads

Övriga tjänster

Facebook & Instagram annonsering i Örebro tillsammans med Digitalpartner

Hör av dig för en offert eller mer information om vad vi kan göra för att få ditt företag att växa.