E-Handel Örebro

E-handel Örebro

Vi hjälper dig med en butik som konverterar.

Här är några av de kunder vi på Digitalpartner hjälpt med att bygga E-handel

Vem riktar sig tjänsten till?

Vi riktar oss till dig som vill börja sälja dina produkter eller tjänster på nätet eller till dig som vill förändra din nuvarande butik.

 

Vad får jag för något?

Det beror helt på vad du behöver. Vi startar alltid med ett möte där vi lägger en strategi och går igenom exakt vad som behöver göras. Sedan bygger vi E-handeln enligt dina önskemål och håller dig uppdaterad hela vägen. När webbutiken sedan är byggd så erbjuder vi alltid dig som kund att teckna serviceavtal som är anpassat efter er verksamhet.

 

Varför Digitalpartner?

Vi på digitalpartner sätter dig som kund i fokus och arbetar efter dina behov i hela processen. Vi är experter på e-handel och vårt mål är att förbättra och utveckla din digitala verksamhet, där större försäljning, konverteringsgrad och kundnöjdhet är viktiga bitar.

Hur ska jag börja?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi går igenom vad vi kan göra för just ditt företag. 

 

Partnerprocessen

Vi på Digitalpartner arbetar efter en egen projektmetod som vi kallar Partnerprocessen, där du som partner är delaktig hela vägen.

U

Steg 1 - Kontakt

Vid första kontakten med dig som partner går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Steg 2 - Analys

Vi gör en nulägesanalys av informationen vi fått av dig och gör en egen bedömning av läget utifrån din och dina konkurrenters verksamheter.

Vi tar därefter fram ett förslag baserat på din verksamhet och vår nulägesanalys. 

h

Steg 3 - Presentation

Vi presenterar och går igenom vårt förslag med dig. Här bestämmer vi vad som ska göras. Beroende på hur projektet ser ut så kan vi i det här läget behöva material från dig såsom bilder och texter om det t ex är en hemsida som vi ska producera.

Steg 4 - Produktion

Nu är det dags att börja det riktiga arbetet med projektet. Här producerar vi det som vi kommit överens med dig om. Under processen så har vi löpande avstämmningar så att du kan vara med och påverka projektet hela vägen.

Steg 5 - Leverans

Nu är projektet färdigt och vi är redo att lämna över till dig.

Om uppdraget varit att bygga en hemsida så hjälper vi självklart dig med en utbildning eller skickar med lathundar för att du själv ska kunna uppdatera din sida i framtiden.

w

Steg 6 - Uppföljning

Vi på Digitalpartner vill vara säkra på att du är nöjd och att allt fungerar som det ska. Så efter leverans så följer vi upp varje projekt med ett samtal där vi går igenom hur projektet gått och om det är någonting ytterligare vi kan göra för dig. 

DIGITALPARTNERS TJÄNSTER

Läs mer om andra tjänster som vi erbjuder

Hemsidor

E-handel

Webbhotell

U

Sökmotoroptimering (SEO)

Google Annonsering

Facebook & Instagram Ads

Övriga tjänster

Skapa din E-handel tillsammans med Digitalpartner

Hör av dig för en offert eller mer information om vad vi kan göra för just dig och ditt företag