Content marketing

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Content Marketing

Strategi för content marketing

Att ha en strategi när och vad du lägger ut på din blogg är viktigt för din digitala marknadsföring. Med content marketing så gör du en plan för dina bloggposter var och när du ska marknadsföra dom för att på så sätt kunna attrahera och behålla dina kunder. Men content marketing är mer än så, det handlar inte så mycket om att marknadsföra dina produkter utan mer att ge framtida potentiella kunder värde och innehåll utan att bli avskräckta av reklambudskap.

Informativa och intressanta artiklar

Genom att skriva artiklar som hjälper dina läsare bygger du förtroende för ditt varumärke och driver trafik till din webbplats. En artikel som t ex ger tips om hur man ska lösa ett problem lever mycket längre och ger relevans till ditt varumärke och din hemsida.

Här kan du läsa om artiklar som behandlar ämnet ”Content Marketing”

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80