Digital marknadsföring

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

Digital marknadföring

Vi på digitalpartner brukar säga att digital marknadsföring står på tre ben.

 

Google-annonsering

  • Google annonsering – Vill du synas så är Google Ads vägen att gå. Här betalar du endast när någon klickar på din länk. Det är den enklaste och snabbaste vägen till konvertering.

Sociala medier

  • Sociala Medier – Att synas på social medier ger dig möjligheten att vara nära dina potentiella kunder. Kunna kommunicera med dom på ett snabbt och effektivt sätt. Det är viktigt lokalisera var dina kunder finns och hur du använder de sociala medierna. Yngre målgrupper befinner sig mer på Instagram och youtube och då är det viktigt att ha visuellt innehåll, såsom bilder och filmklipp. Äldre däremot är oftare på facebook och då gäller det mer att kommunicera i skrift samt vara aktiv i grupper. Är din målgrupp däremot andra företagare så är linkedIn att föredra.

Content marketing

  • Content marketing – Att ha en strategi när och vad du lägger ut på din blogg är viktigt för din digitala marknadsföring. Med content marketing så gör du en plan för dina bloggposter var och när du ska marknadsföra dom för att på så sätt kunna attrahera och behålla dina kunder.

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80