5 bra gratisprogram för videokonferenser

5 bästa program för videokonferenser

Skrivet av stina

Publicerat 7 maj, 2020

digitalpartner logga

Digitalpartner erbjuder tjänster som digital marknadsföring och bygger hemsidor med stort Google fokus. Sökmotoroptimering (SEO)Google Ads och Facebook & Instagram-annonsering är några av våra vanligaste tjänster.

I dessa tider när vi inte kan träffas på samma sätt är det viktigt att fortsätta kunna hålla kontakten. Tillförlitliga videokonferenser har blivit allt mer lättillgängliga och det finns idag en massa olika program för att hålla videokonferenser. I detta inlägg tipsar vi om några av de bästa gratispgrammen för att hålla möten och konferenser online.

Zoom Meetings

Med Zoom kan du hålla möten online från stationära och mobila enheter. Det går snabbt och enkelt att installera och erbjuder ett stort utbud av olika funktioner. Programmet ger både video och ljud i HD samt tillåter upp till 1000 deltagare samtidigt.

Google Hangouts

Google Hangouts är ett verktyg som har fokus på snabbhet och bekvämlighet och passar perfekt för mindre möten. Det går att använda i webbläsare, men det finns även appar att ladda ner för Chrome OS, iOS och Android. Videosamtal är begränsade till 10 deltagare.

Cisco Webex Meeting

I Cisco Webex Meeting kan du hålla videomöten i HD med upp till 100 personer. Det går att ha privata chattrum samt skärmdelning. Gratispaketet ger dig 1 GB molnlagring samt obegränsade antal möten.

Free Conference

För att använda Free Conference behöver du inte installera någon programvara. Du kan delta i både text och videochattar. Fil- och skärmdelning är tillgängligt. Det maximala antalet personer i ett videosamtal är 5 personer.

8×8 Video Meetings

8×8 Video Meetings har anpassade webbläsartillägg som gör att du exempelvis kan schemalägga möten. Du kan dela din skärm, chatta med deltagare, spela in möten och skapa live-streams.

Du kanske också gillar…

UX-design

UX-design

UX står för User Experience och betyder användarupplevelse. Syftet med UX-design är att utveckla tjänster och produkter som användarna älskar men som också skapa nytta för företaget.

läs mer

Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

viktor@digitalpartner.se

+46 (0) 70 492 73 80

digitalpartner logga

Få en gratis SEO guide 2020

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotorptimerings guide helt kostnadsfritt!

Grattis! Du får din SEO guide till mailen inom kort.